Beta hegesztőpajzsok:

Megfelelő és biztonságos védelem a hegesztőknek


Professzionális hegesztőknek és az EN175 B szabvány szerinti hegesztési, csiszolási és vágási folyamatokhoz tervezett Beta hegesztő sisak család öt modellt tartalmaz passzív vagy automatikus szűrőkkel. Minden Beta modell ugyanolyan könnyű, de erős héjszerkezettel, kényelmes fejpánttal, GapView felnyitható lencse és nagyítós lencse befogadó kerettel rendelkezik.

A Beta 90X a Beta-hegesztő sisak család legprofesszionálisabb modellje, amely a munka pontosságának javítása, a szemfáradtság csökkentése és a látás védelme érdekében, egy színes – LiFE + Color optikát tartalmazó kijelzős XA 47 ADF automata hegesztőszűrővel rendelkezik.
A flip-up hegesztő lencse tartójának három rögzített pozíciót biztosít: teljesen zárt, teljesen nyitott, vagy a kényelmes GapView pozíciót, amely korlátozott, világos képet nyújt a munkaterületről, ideális a hegesztési feladatok beállításához és a hegesztési pozíciók felvételéhez.

A Beta 90 és 60 terméksorozatok automata sötétítéssel vagy passzív hegesztőszűrővel felszerelt modelleket tartalmaznak. Ezek a hegesztő sisakok nagy értéket és megbízható védelmet nyújtanak a professzionális hegesztők számára.

Kemppi BETA

–  MMA, TIG és MIG / MAG hegesztési eljárásokhoz

–  A LiFE + Color ADF technológia növeli a munka pontosságát az XA 47 modellben

–  Az XA 47 automata hegesztőszűrő 5, 9-13 és 14-15-es fényszűrőt kínál a nagyobb áramú hegesztéshez

–  Az SA 47 automatikus hegesztőszűrő 4 és 9-13 fényszűrő lehetőségekkel rendelkezik (Beta 90A)

–  Az SA 35 automatikus hegesztőszűrő 4 és 9-13 fényszűrő lehetőségekkel rendelkezik (Beta 60A)

–  A mélyre vágott kialakítás fokozza az arcélek védelmét(Beta 60A)

–  Felhajtható Flip-up hegesztő lencse

–  Erős, könnyen állítható és kényelmes fejpánt

–  Kényelmes, nagylátószögű kitekintési lehetőség a felhajtható objektívben

–  EN175 B törésvédelem

–  Behelyezhető nagyító lencse opció

–  Könnyű súly

Kemppi BETA termékek

BETA 60A/ 60P:

Megfelelő védelem, magasfokú használhatóság

A Beta 60A és 60P megbízható védelmet nyújt a szem, az arc és a nyak számára az alapvető hegesztési és gyártási munkák során. Alapvető hegesztési, vágási és köszörülési folyamatokhoz tervezve, automata vagy passzív szűrővel.

BETA 90A/ 90P:

Megfelelő védelem, magasfokú használhatóság

A Beta 60A és 60P megbízható védelmet nyújt a szem, az arc és a nyak számára az alapvető hegesztési és gyártási munkák során. Alapvető hegesztési, vágási és köszörülési folyamatokhoz tervezve, automata vagy passzív szűrővel.

BETA 90X:

Kemény, kényelmes és sokoldalú

A Beta 90X kiváló védelmet nyújt az arcterületek számára professzionális hegesztési alkalmazásokban. Az EN175 B szerinti vágási és csiszolási feladatokra tervezve és tesztelve.

>

Letölthető dokumentumok:Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha