Kemppi hegesztőpajzsok

Kemppi hegesztőpajzsok

Hegesztőpajzsok

Kemppi ALFA e60P/ e60A (ÚJ)

Az ALFA képviseli a Kemppi munkavédelmi sorozatának legkisebb és legkönnyebb elemét. Tartós, olcsó megoldás könnyű és közepes teljesítményű hegesztési feladatokhoz. Könnyű súlyú pajzsok hegesztéshez és köszörüléshez. Felhajtható passzív vagy automata hegesztőlencsékkel.

Kemppi BETA e90P/ e90A/ e90X (ÚJ)

A BETA hegesztő pajzsok kiváló védelmet nyújtanak az arcfelületek számára a professzionális hegesztés során. Ezeket az EN175 B szabvány szerint osztályozták és tesztelték vágási és csiszolási feladatok elvégzéséhez. Könnyű súlyú pajzsok hegesztéshez és köszörüléshez. Felhajtható passzív vagy automata nagylátószögű hegesztőlencsékkel, Gapview funkcióval.

Kemppi GAMMA

A Gamma termékválaszték két arcvédő modellt tartalmaz, amelyek kiemelkedő védelmet nyújtanak a szemének és az arcának olyan munkakörnyezetben, ahol nincs szükség légzésvédelemre.

Friss levegős hegesztőpajzsok

Kemppi BETA PFA/SFA/XFA (ÚJ)

A Beta XFA és SFA friss levegős fejpjzs hideg és tiszta légzést biztosítanak, akár a PFU 210e elemmel működtetett szűrőegységből, amely optimális mozgásszabadságot biztosít a munkaterületen, akár egy a központi levegőellátó rendszerhez csatlakoztatott szűrőhöz, ahol a levegőáramot az RSA 230 szabályozza.

Kemppi GAMMA GTH3

A Gamma GTH3 friss levegős hegesztőpajzsok megfelelnek az EU legmagasabb légzésképesség-osztályozásának (TH3), amely megóvja Önt a levegőben lévő füst és a részecskék 99,8% -ától. Rendelhető akkumulátorral működő szűrőegységekkel és szabályozott beszívott levegős modellekkel.

Kemppi DELTA+90 XFA/ DELTA 90 SFA

A Delta modellek kiemelt fej fej- és légzésvédelmet biztosítanak a szélsőséges körülmények között – például hajóépítés, nehéz gyártás, bányászat és építkezés – dolgozó hegesztő és gyártó személyzet számára.

Kiegészítő védelem

Kemppi hallásvédelem

Kemppi ear deffender

Minőségi fülvédők a Delta és Delta + kemény kobakos hegesztő pajzsokhoz.

Rendelési kód: W007517

Kemppi kiegészítő nyakvédelem (ÚJ)

Opcionális nyakvédők A nyak bőrvédő lehetőségei és a váll használható Kemppi személyi védőfelszerelés.

Rendelési kód: SP015177

Kemppi kiegészítő nyakvédelem (ÚJ)

Kemppi neck deffender SP015579

Opcionális nyakvédők A nyak bőrvédő lehetőségei és a váll használható Kemppi személyi védőfelszerelés.

Rendelési kód: SP015579

TOVÁBBI TERMÉKEINK