ALFA hegesztő pajzsok

ismertető letöltése

könnyű, kényelmes és hatékony

A szem, a fül, az arc, a tüdő és a fej védelme a legfontosabb elvárás a munkaadók és a munkavállalók oldaláról egyaránt.

Tökéletes egyensúly és kiváló illeszkedés. Ha a súly, a kényelem és a védelem a legfontosabb paraméterek, akkor ne keressen tovább. Az Alfa modellek mindössze 467 g tömegűek. Ezek képviselik a Kemppi hegesztőpajzs sorozatának legkisebb és legkönnyebb tagjait. Tartós, olcsó megoldás könnyű és közepes teljesítményű hegesztési feladatokhoz. Az Alfa modellek minden ruházathoz könnyen viselhető szem- és arcvédőt kínálnak hegesztéshez és csiszoláshoz. 

A héj kialakítása megfelelő méretekkel rendelkezik, kitűnő védelmet biztosítva  az ív sugárzás ellen, miközben jó hozzáférést biztosít a szűk munkaterületekhez. A könnyen felhajtható hegesztőlencse  tökéletes a hegesztés előtti és utáni ellenőrzéséhez.

Kemppi alfa e60A 9873021

ELŐNYÖK

Lightweight-and-portable-icon-RGB-transparent

KÖNNYŰ ÉS KÉNYELMES

Az ALFA hegesztőpajzs csak 467 g tömegű, így nagyon kényelmesen viselhető, lehetővé téve a jó hozzáférést a szűk munkaterületekhez.

Műszaki paraméterek és termék típusok

kiegészítők

Kemppi W007827 nyakvédő bőr

Vállpántos bőr nyakvédő

Opcionálisan integrált nyakvédelem az Alfa és a Beta e-sorozat modellekhez. A kapcsok lehetővé teszik a könnyű eltávolítást és a rögzítést.

Rendelési kód: SP015177

Kemppi SP015579 nyakvédő bőr

Univerzális bőr nyakvédő

A nyakat és a vállat védi a fröccsenés és a köszörülés közben keletkező szikrák ellen. Az univerzális bőr nyakvédő nem csak Kemppi hegesztőpajzsokhoz használható.

Rendelési kód: SP015579

Kemppi SA35 szűrő

SA 35

Automatikusan sötétedő szűrő DIN 9-13, plusz köszörülési móddal rendelkezik.

Rendelési kód: SP9873061

Video galéria

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha