MasterTIG MLS kezelőpanelek

MTL kezelőpanel:

Az MTL kezelő panellel a hagyományos AWI hegesztés paramétereit lehet beállítani.

MTX kezelőpanel:

Az MTX kezelő panellel a lüktetőíves AWI hegesztés paraméterei állíthatók be. Az MTX, MTZ és MTM kezelő panel használata esetén lüktetőíves hegesztéskor lehetőség van szinergikus szabályozás kiválasztására is. Ez, ebben az eljárásban azt jelenti, hogy a hegesztőnek csak az áramerősséget kell megválasztania, a lüktetőíves hegesztés többi paraméter értékét az áramerősséghez képest a gép határozza meg.

 

MTM kezelőpanel:

Az MTM kezelő panellel az előzőeken kívül a beállított hegesztési paraméterek tárolására 9 memóriacsatorna áll rendelkezésre. Az MTX, MTZ és MTM kezelő panel használata esetén lüktetőíves hegesztéskor lehetőség van szinergikus szabályozás kiválasztására is. Ez, ebben az eljárásban azt jelenti, hogy a hegesztőnek csak az áramerősséget kell megválasztania, a lüktetőíves hegesztés többi paraméter értékét az áramerősséghez képest a gép határozza meg.

 

MTZ kezelőpanel:

Az MTZ kezelő panellel továbbá, a hegesztési folyamat megszakítása nélkül egy előre beállított másik áramerősségre lehet áttérni a pisztoly nyomógomb rövid idejű megnyomásával. Az MTX, MTZ és MTM kezelő panel használata esetén lüktetőíves hegesztéskor lehetőség van szinergikus szabályozás kiválasztására is. Ez, ebben az eljárásban azt jelenti, hogy a hegesztőnek csak az áramerősséget kell megválasztania, a lüktetőíves hegesztés többi paraméter értékét az áramerősséghez képest a gép határozza meg.

Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha