AWI HEGESZTŐGÉPEK

A pontos ívgyújtás és a sima, stabil gázáramlás a Kemppi AWI hegesztőberendezéseinek minden modelljének alapja. Opcionális távirányító egységek választhatók a műhely vagy a helyszín körülményeinek megfelelően, lehetővé téve a hegesztők számára, hogy a minőségre koncentráljanak.

Kemppi MasterTig (ÚJ!)

A Kemppi 2019-es fejlesztése a MasterTig, ami új szabványokat állít fel a hegesztés minőségére, használhatóságára és teljesítmény hatékonyságára az AC és DC AWI hegesztés során. A professzionális hegesztőknek tervezett MasterTig termékcsalád 500 A-ig terjedő teljesítményváltozatokat kínál.

Kemppi MasterTig MLS 4000

A gépcsalád tagjai bevontelektródás kézi (MMA), és argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegesztésre (AWI) alkalmas hegesztő berendezések. 

Kemppi MasterTig ACDC

A gépcsalád tagjai (MASTERTIG AC/DC 3500W) bevontelektródás kézi (MMA), valamint egyen- és váltóáramú argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegesztésre (AWI DC és AWI AC) alkalmas hegesztő berendezés.

Kemppi MinarcTig EVO

A MinarcTig Evo 200/ 200MLP egyfázisú AWI hegesztőgép ideális választás lehet a könnyűszerkezeti gyártásban, a különböző szerelési munkáknál, a javítási és karbantartási feladatoknál.

Kemppi MinarcTig

A gépcsalád tagjai, három fázisú, argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegesztésre (AWI), és bevontelektródás kézi (MMA) alkalmas hegesztő berendezések

TOVÁBBI TERMÉKEINK