MESSZE NEM ÁTLAGOS

MasterTig

Az új mester az AC és DC AWI hegesztésben

VIDEO MEGTEKINTÉSEISMERTETŐ LETÖLTÉSE

MESSZE NEM ÁTLAGOS

A MasterTig új szabványokat állít fel a hegesztési varrat minőségére, használhatóságára és energiahatékonyságára az AC és DC AWI hegesztésnél. A professzionális hegesztők számára tervezett MasterTig termékcsalád 500 A-ig terjedő teljesítményváltozatokat kínál. Moduláris kialakítási filozófiája lehetővé teszi az igényeinek legjobban megfelelő specifikáció felépítését, beleértve az alternatív kezelőpaneleket, vezeték nélküli távirányítókat és a szállítási kocsi lehetőségeit.

Stílusos, praktikus és robusztus MasterTig elnyeli a mindennapi hegesztési ütéseket. A kompakt méretű hegesztőberendezés kemény, mégis könnyű fröccsöntött műanyagból készül, ütést elnyelő védőszerkezetekkel. A rugalmas és tartós  Flexlite TX  AWI pisztolyok könnyen csatlakoztathatók a MasterTig-hez, hogy maximalizálják a hegesztési kényelmet.

Kemppi MasterTig

ELŐNYÖK

60 %

GYORSABB BEÁLLÍTÁS

A Weld Assist végigvezeti Önt és segít az optimális beállítás elérésében. Állítsa be a gépen, hogy mit szeretne hegeszteni és a gép magától  beállítja az optimális megfelelő paramétereket

30 %

GYORSABB HEGESZTÉSI SEBESSÉG

A dupla impulzus funkció növeli a hegesztési sebességet az egyenáramú alkalmazásokban és 20%-kal csökkenti a hőbevitelt. Gyorsabb hegesztés és kevesebb anyag torzulás.

20 %

ALACSONYABB ZAJSZINT

A MasterTig az AC AWI hegesztés alkalmazásánál kisebb zajszinten dolgozik a versenytársakhoz képest, így a gép használója könnyebben összpontosíthat a minőségi hegesztésre.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÉS TERMÉK TÍPUSOK

Jellemzők

Dupla impulzus

DUPLA IMPULZUS

A dupla impulzus ötvözi az alternatív impulzus ciklusokat és 30% -kal gyorsabb hegesztési sebesség mellett, 20% -kal kevesebb hő bevitelt eredményez ezzel is csökkentve az anyag deformálódást és a hegesztési költségeket. A dupla impulzus ideális egyaránt a kézi és az automatizált DC AWI hegesztéshez is. Kiváló varrat képet nyújt.

 

Optima AC

OPTIMA AC

Az Optima AC egy személyre szabott AC hullámforma az AC AWI hegesztéshez, amely a hagyományos szinusz és négyszögletes hullámformák legjobb tulajdonságait ötvözi, mindezzel egy új AC hegesztési élményt nyújtva. A beállítástól függően szinusz, négyzet vagy csendes hullámforma választható.

 

Microtack

MICROTACK

A MicroTack a gyors és pontos tapadási hegesztési funkció DC AWI és AC/DC AWI hegesztéshez. Ideális a vékony lemezek ismételt hegesztéséhez az egyenletes és szabályozott megjelenéshez. A MicroTack 1–5 ismétlődő impulzusciklusra vagy folyamatos ciklus üzemmódra állítható. A hegesztőáram önállóan van beállítva, és az ívciklus ideje 1 ms és 200 ms között állítható. Pontos tapadási hegesztés minimális hő bevitel mellett.

 

iTec

iTEC

Az iTEC egy optimalizált gyújtási technológia az ív megbízható gyújtásához. Ez különösen akkor hasznos, ha hosszú munkakábelt használ a vékony anyagok helyszíni, pontos, alacsony áramú hegesztéséhez.

Automata impulzus

AUTOMATA IMPULZUS

Könnyű és kényelmes beállítás, mivel az egyetlen érték, amelyet meg kell határozni, maga a hegesztőáram. Az Auto Pulse ideális az egyenáramú alkalmazásokhoz

AutoCool

AUTOMATA HŰTÉS

A dinamikus gáz- és vízhűtés optimális hőmérséklet szabályozást és energiahatékonyságot biztosít. A hegesztési áram nagyságától függően,  az áramforrás dinamikusan állítja be a ventilátor működésének időtartamát 15 másoperc és 4 perc közötti értékre, ami csökkenti az energiafogyasztást és a helyi zajszintet.

 

Kemppi Weld assist

WELD ASSIST

A készüléket mindig Weld Assist (hegesztési asszisztens) segítségével állítsa be. Csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az anyag típus, az anyagvastagság, a hegesztés típusa és a pozíció tekintetében A Weld Assist optimálisan beállítja a paramétereket, hogy minden pontosan és eredményesen működjön. A Weld Assist ajánlásokat is tartalmaz az elektródák méretére, a hozaganyagra, a gázáramra, a hegesztés típusára, a varrat profiljára és a hegesztési sebességre. Tökéletes hegesztési utasítások (pWPS) létrehozásához.

Kemppi

MEMÓRIA CSATORNÁK

A TFT MTP35X TFT kijelzős kezelőpanel 99 memóriacsatornát kínál a hegesztési paraméterek tárolására.

WeldTime

WELDTIME

A MasterTig hegesztési időmérő a hegesztési ciklus és a munkaadatok megszerzéséhez ideális és könnyen visszaállítható, így rögzítheti a hegesztési időket és összehasonlíthatja a munkákat.

Kiegészítők

Kemppi MasterTig cooler

MasterTIG CoolerM

A hűtőegység támogatja a többfeszültségű felhasználást. Könnyű, gyors és kényelmes hűtőfolyadék-feltöltés. Rendelési kód: MTC1KWM
MasterTig-Cooler-MXL_w

MasterTIG Cooler MXL

A hűtőegység támogatja a többfeszültségű felhasználást. Könnyű, gyors és kényelmes hűtőfolyadék-feltöltés. MasterTig 535-höz

Rendelési kód: MTC1KWMMTC17KWMXL

Kemppi Flexlite TX AWI pisztoylok

flexlite tx awi pisztolyok

A Flexlite TX AWI pisztolyokat a MasterTig hegesztő berendezésekhez való használatra tervezték. A pisztoly család számos alternatív nyakhosszúságokkal kerülnek forgalomba, amelyek kiváló hűtési teljesítményt nyújtanak és jó hozzáférést biztosítanak a munkadarabokhoz.
Kemppi MasterTig

mtp23x sc kezelőpanel

A membrán panel támogatja az egyenáramú áramforrásokat. Rendelési kód: MTP23X
Kemppi MasterTig MTP35X

MTP35X 7" TFT kezelőpanel

A 7″ TFT panel támogatja az egyenáramú és az AC / DC áramforrásokat. Rendelési kód: MT35X
Kemppi MasterTig MTP33X

mtp33x acdc kezelőpanel

Membrán panel, támogatja az AC / DC áramforrásokat. Rendelési kód: MTP33X
Kemppi MasterTig HR43

HR 43 vezetékes távszabályzó

Vezetékes kézi távszabályzó Rendelési kód: HR43
Kemppi MasterTig HR45

HR 45 vezeték nélküli távszabályzó

Vezeték nélküli kézi távszabályzó. A Bluetooth hatótávolsága akár 100 méter is lehet. 

Rendelési kód: HR45

Kemppi MAsterTig FR45

FR45 vezeték nélküli lábpedál

Vezeték nélküli pedál távirányító. A Bluetooth hatótávolsága akár 100 méter is lehet.

Rendelési kód: FR45

Kemppi MasterTig FR43

FR 43 vezeték nélküli távszabályzó

Vezetékes lábpedál távszabályzó

Rendelési kód: FR43

Kemppi MAsterTig PM43MT

PM43MT négykerekű szállító kocsi

Palacktartó nélküli, négy kerekes szállító kocsi

Rendelési kód: PM43MT

Kemppi MasterTig T25MT

T25MT kétkerekű, palackatartós szállító kocsi

Kétkerekű, palacktárolós kocsi padlószintű palack rakodással.

Rendelési kód: T25MT

Kemppi MasterTig P45MT

P45MT négykerekű, palackatartós szállító kocsi

Négykerekű, palacktárolós kocsi, innovatív elforgatható palack rakodó lemezzel.

Rendelési kód: P45MT

X5-Gas-Cylinder-Cart-02-w

X5 NÉGYKEREKŰ PALACKTARTÓS SZÁLLÍTÓ KOCSI

Négykerekű, palacktárolós kocsi, innovatív elforgatható palack rakodó lemezzel MasterTig 535-höz.

Rendelési kód: P45MTX5701020000

Kemppi DCM digitáis modul

Digitális csatlakozó modul

Kiegészítő eszköz, amely lehetővé teszi a WeldEye felhőszolgáltatással való integrációt. Gyűjti a hegesztési adatokat az áramforrásból, és vezeték nélkül továbbítja azokat a WeldEye mobilalkalmazásba Bluetooth -on keresztül. Rendelési kód: 6265051

MASTERTIG

A MasterTig termékcsalás a professzionális hegesztőknek készült. Moduláris tervezési filozófiája lehetővé teszi az Ön igényeinek leginkább megfelelő konfiguráció kialakítását, beleértve az alternatív vezérlőpaneleket, a vezeték nélküli távvezérlőt és a szállítási kocsi lehetőségeit.

FLEXLITE TX

A Flexlite TX AWI hegesztőpisztolyokat a pontosságot követelő AWI hegesztő szakemberek számára tervezték. Innovatív kialakításuk és ergonomikus markolatuk követik a kéz alakját. A Flexlite TX hegesztőpisztolyok többféle hosszúságban, többféle teljesítmény kategóriában és különböző fej és nyaktípusokkal kaphatók.

KEMPPI DISCOVERY

Kíváncsi rá, hogyan mutatna az új MasterTig hegesztőgépe a műhelyében, a garázsában vagy akár a nappalijában? Tapasztalja meg a kibővített valóság (AR) technológiájával, a Kemppi Discovery mobil alkalmazás segítségével.

MOBIL APP LETÖLTÉSE

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha