www.kemppi.hu

ZETA Fresh Air G

csiszoláshoz és finiseléshez

VIDEO MEGTEKINTÉSE

MAXIMÁLIS LÉGZÉSVÉDELEM CSISZOLÁSHOZ ÉS Finiseléshez

Szerezze be a kategóriájában a legjobb légzésvédelmet a Zeta Fresh Air légzésvédő rendszerrel . A csiszoló és finiselő változat könnyű arcvédővel és minősített Kemppi légzőkészülékkel érkezik. A Zeta Fresh Air a hegesztő egészségét helyezi előtérbe átfogó szem-, arc- és légzésvédelemmel, miközben kényelmes és könnyen használható marad.

A Zeta Fresh Air csiszolósisak légzésvédővel széles látómezőt kínál 200 mm magas látómezővel és 180°-os látószöggel. Gyorsan pattintsa a helyére az új védőszemüveget, és érezze jól magát, tudván, hogy EN 166-os arcvédelemmel rendelkezik a nagy sebességű részecskék ellen (akár 120 m/s). A Zeta Fresh Air G201x motoros légzőkészülékkel rendelkezik, amely TH3-as szintű légzésvédelmet biztosít a kényelmes légzés érdekében.

A friss levegő és a teljes arc védelme csak egy része a történetnek. A Zeta Fresh Air G201x beépített automata LED-es munkalámpákkal is rendelkezik, amelyek a fúvóegységről kapják az energiát – a beépített lámpák a környezeti fényviszonyoktól függően automatikusan ki- vagy bekapcsolódnak, és ha szükséges, a lámpák kézi vezérlése egy kézzel is könnyen elérhető. Maximalizálja a biztonságot, és végezze el  munkáját jól megvilágított munkakörnyezetben.

ELŐNYÖK

Lightweight-and-portable-icon-RGB-transparent.png

KÖNNYŰ KIALAKÍTÁS

Kifejezetten a maximális kényelem érdekében hosszú ideig tartó viselésre készült.

protection-for-lungs-rgb
TH3 SZINTŰ LÉGZÉSVÉDELEM

A hegesztősisak és a légzőkészülék közötti szinergia megakadályozza a füstök, gázok és részecskék 99,8%-át.

exceptional-vision-isolated

EN 166 SZEMVÉDELEM

A nagyméretű csiszolóplexi széles látómezőt kínál, és védelmet nyújt a nagy sebességű részecskék ellen.

Műszaki paraméterek és termék típusok

Zeta-Fresh-Air-G-feature-worklights
BEÉPÍTETT MUNKALÁMPÁK
Világosítsa meg a munkanapját a beépített automata LED munkalápákkal, amelyek növelik a biztonságot. A lámpákat az elszívóegység hajtja és a környezeti fénytől függően automatikusan ki-, vagy bekapcsolnak. Kézi vezérléssel is könnyen használható. A lámpák csak a G201x modellen érhetők el.
Zeta-Fresh-Air-G-feature-TH3-
TH3 SZINTŰ LÉGZÉSVÉDELEM
A ZETA Fresh Air egy komplett megoldás a károsgőzöket, részecsekéket vagy gázokat tartalmazó munkakörnyezetekben dolgozók számára. A Zeta hegesztőpajzs motors suzűrőegységgel kombinálva kategóriájában a legjobb, TH3-as szintű légzésvédelmet és mozgásszabadságot biztosít. Az RSA230 változat nem kínál TH3 szintű védelmet.
Zeta-Fresh-Air-W-feature-Optimized-ergonomics
OPTIMALIZÁLT ERGONÓMIA
A Zeta Fresh Air hegesztőpajzsok megkönnyítik a munkát. A könnyű, keskeny kialakítás megkönnyíti a mozgást a munkaterületen, miközben minimálisra csökkenti a nyak fáradását a munkanap végén. A jól elhelyezett gombok és kezelőszervek egy kézzel is könnyen elérhetők, és minden Zeta Fresh Air csiszolópajzs nagy, 200mm magas látómezőt és 180°-os látószöget kínál.

Kiegészítők

PFU 210e

Motoros szűrőegység, amely a legmagasabb szűrési teljesítményt képviseli. A PFU 210e Gamma GTH3 és Beta 90 SFA/XFA légzőkészülékkel is elérhető. Választható 160 l/perc és 210 l/perc ventilátorsebesség (gázszűrő smart sense technológia 160 l/perc), akkumulátor és szűrő állapotjelzők, valamint választható a normál vagy a nagy teljesítményű akkumulátorok közül.

Termékkód: SP011996

RSA230-360x360

RSA 230

Szíjra szerelt, szállított levegőszabályozó. Lehetővé teszi a szabályozott levegőáramlást a hegesztő légzőkészülék fejtetőjéhez, és a Gamma és Beta levegővel ellátott modellekkel együtt szállítjuk. Cserélhető hangtompítóval rendelkezik, amely csökkenti a légáramlás hallható zaját.

Termékkód: SP011617

MC-6 multi töltő PFU210e akkumulátorokhoz

A Multi-Charger 6 a Kemppi PFU 210e szűrőegység akkumulátorainak töltésére szolgáló eszköz. A töltőkészülékkel egyszerre legfeljebb 6 akkumulátor tölthető. Az akkumulátorok egyszerre lehetnek SD vagy HD akkumulátorok. A töltési idő körülbelül 1,5 óra SD akkumulátorok esetén, és 3 óra HD akkumulátorok esetén.

Termékkód: P0730

PFU 210e szűrők

A következő szűrők állnak rendelkezésre a PFU 210e légzőkészülékhez: Szikrafogó, előszűrő, részecskeszűrő, szagszűrő és gázszűrő. A Kemppi szűrőkkel és azok rendelésével kapcsolatos további információkért tekintse meg a Biztonsági katalógust.

Termékkód: 9873076

SP009934-gas-filter

PFU 210e

ABE gázszűrő PFU 210e PAPR egységhez maximális légzésvédelmet nyújt.

Termékkód: SP009934

SP015757-particle-filter

Részecskeszűrő

Részecskeszűrő PFU 210e PAPR egységhez.

Termékkód:SP015757

Előtét szűrő

Előszűrő PFU 210e PAPR egységhez. 

Termékkód: SP9320002

Univerzális bőr nyakvédő

A nyakat és a vállat védi a fröccsenés és a köszörülés közben keletkező szikrák ellen. Az univerzális bőr nyakvédő nem csak Kemppi hegesztőpajzsokhoz használható.

Termékkód: SP015579

Zeta csiszolóplexi SP022580

Zeta G200 csiszolóplexi

Zeta G200 Köszörű védőplexi, átlátszó. 5 db-os csomag.

Termékkód: SP022580

Letéphető védőfólia SP024085

Letéphető védőfólia 10 db

Csiszoló védőfólia Zeta G200 és G200x készülékekhez. 10 db-os csomag.

Termékkód: SP024085