www.kemppi.hu

MMA INVERTEREK

Bevont elektródás hegesztőberendezéseink minden szempontból megfelelnek a professzionális hegesztési követelményeknek. Az ívgyújtás és az ívstabilitás dinamikus vezérlése biztosítja a tökéletes beolvadást a minőségi hegesztések előállításához. Valamennyi modell alkalmas generátoros használatra extrém hideg és meleg környezetben egyaránt.

Kemppi Master 315

A Master 315 egy stílusos és praktikus bevont elektródás hegsztő inverter, amely képes elnyelni a mindennapi fizikai, hegesztési igénybevételt.  Prémium kategóriás bevont elektródás hegesztést képvisel a megbízható ívgyújtással, az ívstabilitással és az összes elektródára való alkalmassággal, a cellulóz elektródával együtt is.

Kemppi Master S

A Master S 400/500 egy nagy teljesítményű (400A 605 BI; 500A 60% BI), de könnyen hordozható megoldás az MMA hegesztési feladatokhoz, akár műhelymunkáról legyen szó, akár azon kívüli hegesztési feladatról.

Kemppi Minarc EVO

Az új egyfázisú, hordozható Minarc Evo 180 hegesztőgép MMA és TIG hegesztési feladatokhoz használható és a méltán népszerű Minarc elődök összes jó tulajdonságaival és tudásával van felszerelve, ami fontos lehet a hegesztő szakembereknek.

Kemppi Minarc

A kis, egyfázisú, 150A-es és a három fázisú 220A-es klasszikus, bevont elektródás, inverteres óriás, amely ámulatba ejtette a hegesztő világot. A Minarc gépcsalád tagjai stabil ívgyújtásukról és egyszerű irányíthatóságukról híresek.

Kemppi Kempgouge

A KemgGouge Arc 800-as típus gyökfaragásra lett kifejlesztve. A berendezés egy 800 A-os áramforrásra épül aminek a bekapcsolási ideje 40°C-on  800A 50%; 600A 100%-on.