www.kemppi.hu

CSÖKKENTETT LEÉLEZÉSI SZÖG TECHNOLÓGIA

Reduced Gap Technology (RGT)

Gondolja újra a hagyományos tervezési elveket. Szűk kötések intelligens hegesztése

VIDEO MEGTEKINTÉSE

AZ UNALMAS FELADATOK FELEMÉSZTIK A NYERESÉGÉT?

A hagyományos keskeny hornyú hegesztés a legtöbb hegesztési eljáráshoz használható, de vannak hátrányai: rendkívüli hegesztői szakértelmet igényel, és speciális felszerelés nélkül gyakorlatilag lehetetlen. Ráadásul ezeknek a rendszereknek a felállítása időigényes, ezért csak nagyon vastag anyagok esetén indokolt.

FELEJTSD EL A HAGYOMÁNYOS TERVEZÉSI ELVEKET. A HELYZET MEGVÁLTOZOTT.

MEGOLDÁS A KEMPPI REDUCED GAP TECHNOLOGY-VAL (RGT)

A leélezési csökkentése nagymértékben javíthatja a hatékonyságot és a termelékenységet nehézfém szerkezetek hegesztésekor. A Kemppi új megoldást fejlesztett ki, a Reduced Gap Technology (RGT) néven. A 30 mm-es anyagvastagságig ez a technológia lehetővé teszi a szoros kötések megbízható és hatékony hegesztését speciális felszerelés vagy tartozékok nélkül. Az RGT egyesíti az intelligens ívvezérlést a Kemppi csúcstechnológiás áramforrásával, huzalelőtolóival és gépesített berendezéseivel.

20°

Leélezési szög 45°-60° helyett

38 %

Csökkentett ívégési idő

25 %

Kevesebb hozaganyag

5

7 réteg helyett

AZONNALI HASZON

Az RGT-t kifejezetten alacsony beruházási igény jellemzi, mert 30 mm-es anyagvastagságig nincs szükség speciális felszerelésre a keskeny kötések hegesztéséhez.

A GYORSABB HEGESZTÉS NAGYOBB PROFITOT JELENT

Az RGT csökkentett vágási térfogatot és ezáltal jelentős költségmegtakarítást tesz lehetővé a hegesztési idő és a töltőanyag-felhasználás csökkentésével.

EGYSZERŰBB A HEGESZTÉS

Az RGT állandó ívhosszt biztosít. Mivel nincs felhasználói beállítás, kevesebb erőfeszítést igényel, és az ív-idő arány magasabb. 

KERÜLJE A KÖLTSÉGES UTÓMUNKÁT

Az RGT minimalizálja a hőbevitelt. Ez javítja a szívósságot, különösen a nagy szilárdságú acélok esetében, és csökkenti a deformációt, csökkentve az egyengetési munkák szükségességét.

AZ RGT INTELLIGENCIÁJA

A Kemppi RGT megoldásának középpontjában a hegesztőipar legfejlettebb ívvezérlő rendszere áll. Az intelligens ívvezérlést a Kemppi által kifejlesztett két úttörő szoftveralkalmazás teszi lehetővé: a WisePenetration biztosítja az egyenletes ívteljesítményt. A WiseFusion a beállítás módosításával az ívet fókuszáltan és optimálisan röviden tartja. Mindezek a funkciók a WisePenetration+-ban vannak kombinálva.

WISE PENETRATION

FÓKUSZÁLT ÉS STABIL HEGESZTŐÍV

FRISSÍTSE BERENDEZÉSIT A REDUCED GAP TECHNOLÓGIÁRA

A Kemppi RGT a következő, WisePenetration és WiseFusion szoftverrel rendelkező Kemppi hegesztőgépekhez érhető el: FastMig KMS, FastMig M, FastMig Pulse és FastMig X, X5 FastMig, X8 MIG Hegesztő, A7 MIG Robothegesztő. 
Ha rendelkezik kompatibilis Kemppi hegesztőgéppel, de még nem rendelkezik az RGT-hez szükséges alkalmazásszoftverrel, bármikor használhatja a rendszerfrissítést. A Wise szoftver beszerzése és telepítése egyszerű.

Forduljon hozzánk bizalommal

FASTMIG X REGULAR

High-end multi-process welding equipment for demanding industrial and manufacturing conditions

FASTMIG X PIPE

A multi-process welding solution specially designed for pipelines and pressure vessels

FASTMIG X INTELLIGENT

High-class multi-process solution for diverse demanding welding applications

X5 FASTMIG

Versatile industrial multi-process welding machine built with energy-efficient inverter technology

X8 MIG WELDER

An advanced multi-process, multi-voltage welding solution for demanding industrial applications